Nieuwsbrief september

Beste ouders,

 

Hieronder de nieuwsbrief van september.

 

In de bijlagen vindt u:

- Flyer muziekschool Da Capo

- Flyer open hockey training

 

Wij zijn weer goed telefonisch te bereiken. 

 

Hartelijke groeten,

Michelle Top.

 

Nazomerfeest

Bovenaan dit bericht vindt u de uitnodiging voor het nazomerfeest van de Pauw. De Tweewegen en Kappio verzorgen op woensdag 25 september van 16.00 uur tot 18.00 uur allerlei activiteiten voor alle kinderen uit Wieringerwaard en omstreken. Onderdeel van het nazomerfeest is ’Heel de Pauw bakt’. Mocht uw kind hieraan mee willen doen, dan kunt u dat aangeven bij de leerkracht van uw kind. Wij hopen op een gezellige, feestelijke middag. Bij slecht weer zullen de activiteiten naar binnen verplaatsen. 

 

Informatiemarkt

Donderdag 12 september bent u, samen met uw kind, van 17.30 uur tot 18.30 uur van harte welkom op school. U kunt met uw kind in de klassen kijken en vragen stellen aan de leerkracht(en). In de centrale hal vindt u verschillende tafels met informatie vanuit: de MR, de OR, Kappio en de leerlingenraad. Wij hopen u allemaal te zien. 

 

Fotograaf

Vrijdag 13 september komt er een fotograaf op school om foto’s te maken voor onder andere de website en de schoolgids. In Kwieb kunt u aangeven of u toestemming geeft voor het maken en publiceren van de foto’s. Wilt u dat nog voor uw kind(eren) aangeven als u dat nog niet gedaan heeft?

 

Vanuit Kappio

Beste ouders/verzorgers, 

De BSO SpringIn heeft goed nieuws!

Per nieuwe schooljaar hebben we meer speelruimte erbij gekregen voor de onderbouw en bovenbouw kinderen en daardoor kunnen wij meer kindplaatsen aanbieden. 

Voor meer informatie kunnen jullie terecht bij de pedagogisch medewerkers op de BSO, telefonisch of via onze website. 

Kom gerust eens langs om op de groepen te kijken!

Met vriendelijke groet, 

Janneke van der Linden

Locatiemanager De Pauw

KAPPIO. 

 

Armbandje (foto bovenaan dit bericht)

Hallo allemaal, Vanmiddag is mijn heel dierbare armbandje stuk gegaan. Meester heeft deze binnen bij de hoofdingang van school op de houten tafel gelegd, toen we naar binnen gingen was de armband helaas verdwenen. Tot mijn grote verdriet want het is een speciale armband tegen mijn buikpijn. Ik zou het heel fijn vinden als hij zo snel mogelijk terecht komt zodat deze armband mij weer kan helpen. Ik ben erg verdrietig

Liefs Jaimy Prins

 

Studiedagen 3 en 4 oktober

Donderdag 3 en vrijdag 4 oktober zijn de kinderen vrij. Het team gaat zich dan twee dagen richten op het versterken van een professionele cultuur binnen de school.

Uitnodiging nazomerfeest Uitnodiging nazomerfeest
Foto armbandje Foto armbandje