Nieuwsbrief mei

Beste ouders/verzorgers,

 

Hieronder vindt u de nieuwsbrief van de maand mei. 

In de bijlage vindt u:

- Voorverkoop zwembad Wieringerwaard (LET OP! DIT IS VANDAAG!)

- Flyer pumptrack event

- Flyer webinar het Puberbrein

- Flyer kindermonitor GGD

- Flyer Campina Boerderijdag

 

Hartelijke groeten,

Michelle Top

 

Interne audit

Dinsdag 16 april is een interne audit afgenomen op onze school. Een aantal Surplus-collega’s zijn bij ons geweest om in gesprek te gaan met ouders, kinderen, leerkrachten, intern begeleider en directie. Wij hebben onder andere teruggekregen dat het thematisch werken door de kinderen als fijn wordt ervaren, dat we een betrokken team zijn en dat we de kinderen zien. We hebben ook punten besproken waar we nog aan kunnen werken zoals het verhelderen van de visie van de school en de schoolregels. Deze punten waren al opgepakt en we gaan hier natuurlijk mee verder. 

 

Vanuit de schoolreiscommissie.

Beste ouders, 

Het is ons gelukt om samen met de OR de schoolreisjes te organiseren. Op dinsdag 11 juni a.s. gaan de groepen 3 & 4 met de bus naar Speelpark de Swaan en de groepen 5, 6 & 7 gaan naar Familiepark Drievliet. De organisatie is in volle gang om er een zo geweldig mogelijke dag van te maken. Aangezien het naar Drievliet nogal een eind rijden is, zal deze bus daarom al om 8.15 uur vertrekken. Houdt u hier alvast rekening mee! Verdere informatie over de dag ontvangt u later nog.

De kleuters gaan donderdag 13 juni op schoolreis. De ouders van de groepen 1 en 2 ontvangen hier in een apart bericht informatie over.

 

Schoolfotograaf

“Oefen alvast je mooiste glimlach, trek je mooiste outfit uit de kast, je haren in de lak zodat je klaar bent om voor de fotograaf te staan. “

Dinsdag 18 juni komt de schoolfotograaf weer langs. Zowel de klassenfoto’s en de pasfoto’s zullen die dag gemaakt worden. Ook is er ruimte om voor de broertjes en zusjes met elkaar op de foto te gaan wanneer zij niet op de Tweewegen zitten. Hiervoor komt (vanaf dinsdag 21 mei) een lijst te hangen op het prikbord in de school. Je kunt hier de kinderen aanmelden en zij zijn vanaf 14.00 tot 15.00 uur welkom voor de foto! ( LET OP! Dit gaat niet op volgorde van aanmelding. Aanmelden wel verplicht! ) Tot dan!

Ouderraad de Tweewegen.

 

Maandag 20 mei zijn de kinderen vrij i.v.m. tweede pinksterdag. Dinsdag 28 mei is er een studiedag en zijn de kinderen ook vrij. Het team zal zich die dag bezig gaan houden met het aanscherpen van de visie en de plannen en doelen voor de komende vier jaar. 

newsletter newsletter